Nyheter

Vi söker laborant till miljölaboratoriet
November 20th 2017

INOVYN Sverige AB har den bästa utsikten, vill du utvecklas med oss? Sök senast 31 januari.

Vi har startat vår resa mot framtiden och bygger just nu en ny Klorfabrik. Vi vill nu förstärka vår verksamhet med fler duktiga medarbetare! Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stort ansvar. Du kommer att samarbeta med erfarna kollegor som stöttar varandra och många medarbetare beskriver klimatet på INOVYN Sverige AB som vänligt och familjärt. Förutom konkurrenskraftiga löner har man som anställd på INOVYN Sverige AB flertalet personalförmåner som tex sjukvårdsförsäkring, personalbil, friskvårdsbidrag, båtplatser och fjällstuga.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete som Laborant vid vårt Miljölab. Vi analyserar prover från Produktion, miljöanalyser på luft och vatten samt provtagning för ackrediterade analyser, i befattningen ingår också instrumentansvar och underhåll av instrument.

Kvalifikationer
Du som söker befattningen skall ha minst gymnasiekompetens inom relevant område samt tidigare yrkeslivserfarenhet av laborativt arbete med erfarenhet av ovanstående analyser. Säkerhet är ett fokusområde för INOVYN Sverige AB och det är ett krav att du arbetar och tänker på ett säkerhetsmedvetet sätt.

Upplysningar lämnas av
Operativ Chef Laboratoriet Lena Karlsson, 0303-87846

Facklig kontaktperson Unionen
Christian Röhss, 0303-87516

Vill du söka tjänsten
Du söker tjänsten senast den 31 januari 2018 via mail: stenungsund.hr@inovyn.com
(ange ”Laborant Miljö” som ärende).

 Back to press release list