Nyheter

Vi söker en elektriker
July 24th 2018

Bli en av oss - välkommen med din ansökan senast 31 augusti.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som elektriker
Rollen som elektriker är viktig och du kommer främst att arbeta med underhåll, felsökning och installationer. Med din specialistkunskap är du delaktig i den löpande utvecklingen av anläggningens säkerhet och dess produktionskapacitet. Tillsammans med dina medarbetare stödjer du drifts- och verksamhetsledning i det övergripande målet att upprätthålla en säker och miljömässigt hållbar produktion utan driftsstopp.
Närmaste chef är arbetsledaren och du kommer att samarbeta med kompetenta medarbetare som arbetat länge på företaget. Som Industrielektriker har du även beredskap var 5:e vecka.

Dina egenskaper
Vi söker en ansvarsfull elektriker med stort teknikintresse och som kan arbeta självständigt och i team. Du är lojal, noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Som person är du hjälpsam, prestigelös och kan dela med dig av din kunskap. Du har lätt till ett skratt och skapar en utvecklande och trevlig atmosfär tillsammans med dina medarbetare. Säkerhet är ett fokusområde för INOVYN Sverige AB och det är ett krav att du arbetar och tänker på ett säkerhetsmedvetet sätt.

Dina kvalifikationer
•    Vi söker dig som har relevant elektrikerutbildning och jobbat som industrielektriker några år.
•    Kunskap inom PLC-system, frekvensomformare är önskvärd.
•    Kan uttrycka dig i skrift och tal på svenska.

 
Upplysningar lämnas av:
Leif Runesson Arbetsledare El, 0303-87692.

Facklig kontaktperson IF Metall
Tina Blidberg, 0303-87703.

Vill du söka tjänsten
Du söker tjänsten senast den 31 augusti 2018 via mail: stenungsund.hr@inovyn.com (ange "Elektriker" som ärende).Back to press release list