Nyheter

Ledig plats - Areainspektör
September 19th 2018

Till vår inspektionsavdelning söker vi en Areainspektör. Välkommen med din ansökan senast 7 oktober.

Vi söker nu en erfaren Areainspektör som ska tillse att den tryckbärande utrustningen är i skick enligt krav från myndigheter och företaget. Du får ett viktigt uppdrag med stort ansvar och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stenungsund.


Dina huvudsakliga ansvarsområden som Inspektör
Rollen som Inspektör innebär främst att driva företagets arbete inom inspektion av tryckbärande utrustning. Med din kunskap är du delaktig i den löpande utvecklingen av anläggningens säkerhet och dess produktionskapacitet. Tillsammans med dina kollegor stödjer du produktion i det övergripande målet att upprätthålla en säker och miljömässigt hållbar produktion utan driftsstopp. Inspektionsavdelningen består idag av en Inspektionschef  som du rapporterar till och två areainspektörer. Utöver detta finns inhyrda besiktningsmän och provningstekniker i gruppen. Du kommer att få ett eget ansvarsområde där du som inspektör planerar, utför och analyserar resultaten av provning, inspektioner och egenkontroll. Det är mycket viktigt att du är noggrann och har en hög säkerhetsmedvetenhet då HMS är högt prioriterad och i befattningen ingår också att arbeta med ständiga förbättringar.


Några av dina arbetsuppgifter:
• Planerar, utför och analyserar resultaten från inspektioner.
• Planera och samordna arbeten som utförs av extern besiktnings- och provningspersonal.
• Tillsyn och rapportering av eventuella brister.
• Skriva och hantera erforderliga rapporter mot utrustningen och dokumentera i våra system.
• Skapa provningsplaner för utrustning.
• Kvalitetsförbättringsarbeten

Dina egenskaper/vem är du
Du är en noggrann och strukturerad person som är kvalitetsmedveten med stor integritet och intresse för teknik. I din yrkesroll är du trygg och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Att samarbeta i inspektionsarbetet är naturligt för dig även om är van att arbeta självständigt. Du är analytisk, arbetar självständigt, är lösningsorienterad och kan på ett enkelt och bra sätt kommunicera med både medarbetare och leverantörer. Du är prestigelös, har lätt till ett skratt och skapar en utvecklande och trevlig atmosfär tillsammans med dina kollegor.

Dina kvalifikationer
Du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå och några års arbetslivserfarenhet på liknande tjänst, gärna inom processindustri, kärnkraft eller liknande bransch. Alternativt har du arbetat med inspektion och konstruktion av tryckbärande utrustning, kvalitetsdokumentation, kvalitetscertifiering eller klassningssällskap. Har du högre utbildningsnivå är det meriterande. Kunskaper vi söker är:

• God kännedom om korrosion och degraderingsmekanismer.
• God kunskap om och erfarenhet av oförstörande provningsmetoder, materialfrågor, hållfasthetslära, tillverkningskontroll, svetsning samt besiktning.
• Kännedom om tryckkärlsdirektiv, andra relevanta föreskrifter och standarder.
• Kan stå i fokus i olika frågeställningar vid problemlösning samt leda och styra vid samordningsmöte.
• Kan uttrycka dig i skrift och tal både på engelska och svenska samt god förmåga i rapportskrivning.
• God datorvana med kunskaper i Microsoft Office verktygen.

Upplysningar lämnas av
Per Axelsson Chef Inspektion, 0706-887892

Fackliga kontaktpersoner
Unionen Kjell Andersson, 0303-87669.

Vill du söka tjänsten
Du söker tjänsten senast den 7 oktober 2018 via mail: stenungsund.hr@inovyn.com (ange ”Inspektör” som ärende).

 Back to press release list